На тази страница ще намерите връзки към сайтове, които предлагат услуги и продукти свързани с пътуване и които аз ползвам, когато планирам.

Важно е да знаете, че ако и вие ги използвате и купите нещо от тях е възможно да получа малка комисионна. Тя обаче няма да се отрази на цената, която вие ще платите. Така само ще помогнете на този сайт да продъжава да споделя страхотна информация безплатно.

Настаняване/Хотели

Booking.com – е нашият първи (и обикновено единствен) ресурс при планиране на пътуване и резервиране на хотели и други места за настаняване. Те предлагат голям избор на хотели в цял свят, много ниски цени и безплатна отмяна на повечето резервации. Това е любимият ми уебсайт за търсене на хотели, защото е изключително лесен за използване и има много възможности за търсене и филтриране. Резервираме 99,99% от всички наши ваканционни престои чрез Booking.com.

Ексурзии, Турове, Билети за Зебележителности

GetYourGuide е най-голямата онлайн платформа в света за резервации на екскурзии, билети и организирани дейности. Те работят с местни доставчици, за да превърнат пътуванията ви в най-невероятните преживявания. Независимо дали търсите нестандартно изживяване в Рим или незабравимо зимно приключение в Исландия, на GetYourGuide ще намерите много възможности. Ние резервираме почти всички екскурзии със и без екскурзовод за собствените си пътувания чрез този уебсайт; цените им са същите като навсякъде другаде (а понякога и по-добри), но политиката за анулиране на резервации и обслужването на клиенти са ненадминати.